MagyarAkadálymentes változat
  • Bemutatkozás
  • Partnereink
  • Termékeink
  • Referenciák
  • Kapcsolat

  Szolgáltatásaink

  A 2005. év hozta változás, a boco márkanév meghonosítását jelenti, mely márkát az akkori HTS-Hungary Bértextilia Kft-vel kötött megállapodás szerint fejleszteni és gyártani kezdtük. A gyártásunk akkoriban Százhalombattán indult, melyet a mai napig működtetünk.
  A HTS-Hungary Kft, a Haniel Textilleasing Service német cégcsoport tagja, és minden európai országban jelen vannak szolgáltatásaikkal. Európában pillanatnyilag piacvezető pozíciót foglalnak el, míg Magyarországon is az 1. helyen állnak a bérmosók rangsorában. Időközben a cégcsoport megváltoztatta a nevét CWS-boco Hungary Kft-re, közös fejlődésünk magával hozta, hogy a cégcsoporton belül 2006-ban megnyílt előttünk a nemzetközi piac így a CWS-boco Suisse SA zürichi leányvállat életében is meghatározó szerepet tölthetünk be. Folyamatos bővülés figyelhető meg a nemzetközi piacon, így 2007. évben a CWS-boco Austria GmbH bécsi székhelyű leányvállat partnereivé váltunk. A csoporton belül a CWS-boco Slovenia d.o.o. pedig 2008 októberétől vált partnerünké.
   
  A bérmunkaruházat rohamosan fejlődő piacán 2008. év elején beszállítói szerződést kötöttünk a SALESIANER Miettex Magyaroszág Kft.-vel, akik szintén meghatározóak a Kelet-Európai régiójában, osztrák tulajdonban lévő cég, figyelemre méltó potenciállal rendelkezik. Ez év második felében pedig a piac másik meghatározó szereplőjével a BARDUSCH Bértextilia Kft.-vel kerültünk beszállítói kapcsolatba.
  A bérmunkaruházat gyártása mellett, természetesen vannak olyan direkt vevőink is, akik igényes és jó minőségű termékeket vásárolnak dolgozóik számára, így a Terra Hungária Kft, Terra Románia srl, ThyssenKrupp Aufzüge Austria, VAMED-KMB GmbH Austria, Mercedes-Benz Manufaktura Kft., Meiller Kipper GmbH Deuschland, MAN Nutzfahrzeuge GmbH Austria említeném a felsorolás teljes igénye nélkül.
   
  Az általunk gyártott termékekhez kiegészítésként hozzá tartoznak különböző egyéb textiltermékek, mint piquepoló, T-shirt, kesztyű, sapka, ezért még 2008. évben kizárólagos Közép-Kelet Európai forgalmazói együttműködési megállapodást kötöttünk a HAKRO Activewear GmbH-val (Németország), és új telephelyünkön partnerünk arculatát megjelenítve egy bemutató termet alakítunk ki, ahol a nagykereskedelmi tevékenység mellett a régióban lévő vállalkozásokat is kiszolgáljuk.
   
  A piac kihívásai és a megrendelők növekvő igényei saját termelő üzem létrehozást vetítették előre, eközben a CWS-boco Suisse AG felszámolta a Portóban (Portugália) lévő gyártóüzemét, így az ott készített termékek gyártását is Nagykanizsára helyezte. A portugáliai üzem teljes felszerelést megvásároltuk, melyek eredményeként a Minerva Team Kft. termelő üzemegységét Nagykanizsán a Ipari Parkban hozzta létre, ahol  2009. február 2.-tól 20 fő varrodai szakmunkást alkalmaz, így összlétszámunk 22 főre növekedett.
   
  Bérmunkaruházat a munkaruházat és munkavédelem piacának egy rendkívül érzékeny és speciális területe. A magyarországi piacon a bérmunkaruházatot egy finn cég a Lindström vezette be 1993-ban, mely ma a piac ezen szegmensének egyik fontos pozícióját tölti be. A későbbiek folyamán a multinacionális vállalatok Magyarországra való települése hozta meg a piac gyors bővülését, és 1998-tól kezdődően ugrásszerűen nőtt a külföldi tulajdonú textilleasinggel foglalkozó vállalkozások száma.   Kezdeti időben a felhasználók köre szinte kizárólag azokból a vállalkozásokból állt, melyeknél az anyavállalat Nyugat-Európában már igénybe vette az ilyen fajta ruházati és mosdóhigiénia szolgáltatásokat.
  Az uniós csatlakozás évével szinte azonos időben a magyar tulajdonú kis- és középvállalkozások körében is egyre népszerűbbé kezdett válni a bértextília, mint szolgáltatás. Elsősorban azok a cégek csatlakoztak, akik a korábban említett Nyugat-Európai cégek beszállítóivá váltak illetve az élelmiszeriparban tevékenykedők. Ma már nem lehet ilyen határvonalakat húzni, mert szinte az élet minden területén érvényesülnek a szolgáltatás előnyei, az autógyártástól, a mikroelektronikán, a gyógyszergyártáson és kórházakon keresztül a hulladékgazdálkodásig, sőt a vendéglátásban és bankszektorban is.
   
  Ezen szolgáltatást nyújtó cégek kiszolgálóiként működünk, ami azt jelenti, hogy általunk tervezett és gyártott termékek magas minőségi elvárások szerint készülnek. A minőségre vonatkozó előírások egyik alappillére, az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer, mely alapjában garantálja az elvárások teljesülést.
   
  A ruházati termékek nem kerülnek egyenesen a végfelhasználóhoz, előbb a bértextil szolgáltató vállalkozás vásárolja meg és adja lízingbe a végfelhasználónak. Termékeink kialakításánál ezért figyelembe kell vennünk több fontos szabályt, például: termékeiknek általában 3 év a kihordási ciklusminimuma; a kontinuitás elve, mely szerint garantálnunk kell, hogy akár 5 év múlva is tudunk egy bizonyos terméket egyazon minőségből ismét előállítani és szállítani.
   
  Termékeink előállítása során a fent említett alapelvek figyelembe vétele mellett, nagy gondot fordítunk a tervezésre, melyhez LECTRA CAD/CAM számítógépes gyártás előkészítő rendszert használunk.
   
  Gépparkunkban csak olyan speciális gépeket használunk, melyek garantálják a minőségi elvárások teljesülését illetve gyors, energiatakarékos működésükkel hozzájárulnak az ergonómiailag tervezett munkahelyek kiemelt biztonságához. Az üzem megtervezésekor és  kialakításakor törekedtünk a lehető legenergiatakarékosabb eszközök beszerzésére mind a világítás, mind a fűtés tekintetében.
   
  Hasonlóan magas minőségi követelményeknek kell a beszállítónak is megfelelniük, akik csak a minősítés folyamata után válhatnak partnereinké. A minősítés folyamatát illetve szempontjait a megrendelőink elvárásai alapján folyamatosan aktualizáljuk.

   HÍREK 


   2013.07.21. Megújult honlapunk
   2013.10.14. Referencia listánk frissítésre került   CÍMKEFELHŐ


   Minerva nomex team vatta Vlies ThyssenKrupp textil boco


   Jogi nyilatkozat | Oldalkép |
   Ön a(z) 172102. látogatója lapunknak